Avokadoolja som hårinpackning

IMG_8699 (Large)

Jag gick runt hela kvällen med olja i håret. Jag tvättar fortfarande håret ganska sällan, ca var 6-8 dag med vatten. Håret verkar må rätt bra men jag är lite torr i hårbotten, så en inpackning behövdes idag. Eftersom jag precis nyupptäckt avokadooljan i skåpet så blev det den olja jag valde.

Börjar man leta kan man se att avokadoolja (Persea gratissima oil) inte alls är en ovanlig olja i hudvård. Funkar den bra i färdiga produkter funkar den så klart lika fint naturellt. Avokadoolja ger näring, lindring och glans.

Den avokadoolja jag använder heter Crearome och kostar ca 70 kr.

Jag kan också glädja mig åt att jag lärt mig göra inbakad fläta på mig själv. Men eftersom håret blev så mjukt och jag bara gjorde en så har det rasat ut lite udner dagen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Avokadoolja som hårinpackning

  1. maja
    17 september, 2016 at 15:25 (8 år ago)

    Du ser ut att ha bra fint hår! Jag använder regelbundet avokadoolja i håret, gör det mjukt och lätthanterligt. Håller även mjäll borta!
    Kram

Leave a Reply