Baby Foot

Jag har alltså fått möjlighet att prova Baby Foot via Bodystore. Jag såg produkten redan förra året och var väldigt sugen på att prova, men kom mig aldrig för. Nu ska det bli spännande att se om man märker någon skillnad på mina fötter. Jag har inga stora problem med dem, smörjer med olja då och då och peelar med sten. Jag har dock en självspricka som dyker upp på samma ställe varje sommar, när jag börjar gå i sandaler. Sitter precis i veckan vid ena av tårna. Antar att jag har lite för ”kort” hud där, så rätt vad det är kan det spricka upp och det gör ju så ont 🙁

Blackberry SPA Baby Foot innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt. Den viktigaste ingrediensen i Blackberry SPA Baby Foot är fruktsyra som milt tränger in i lagret av döda hudceller och verkar mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort.

Baby Foot finns att köpa på Bodystore för 225 kr. Kanske köper man inte så ofta något till fötterna när man köper presenter. Men detta kanske är undantaget. Jag tänker t ex på min farmor, som hade svårt att ta hand om fötterna när hon började bli stel och gammal. Hon hade dessutom allt och om man ville köpa någon present var det svårt att komma på något vettigt. Jag köpte en vetekudde till axlarna ett år. Hade hon levt fortfarande hade jag nog låtit henne prova. Känner du någon som klagar över fotproblem?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Baby Foot

  1. Carola
    20 augusti, 2012 at 10:19 (11 år ago)

    Har du provat än? Hur var den?

Leave a Reply