Bad, honungsmask, te, choklad, Sommar med ernst

Barnen var trötta ikväll. Hur lyxigt har vi det inte när vi har två stycken som faktiskt tycker om att lägga sig. Kan väl muttra lite, men inga vilda protester. Jag är hemma själv ikväll, eftersom Jan är med jobbet och äter gott på Hambergs, lyx!

Jag känner mig lite risig. Inte sjuk, men just risig. Visdomstanden växer, trycker på huden som svullnad och så har jag bitit i det och det känns som om det gått ut i hela kroppen. Så nu blir det tv-soffan, efter att jag har jobbat lite. Grönt te, mörk choklad, honungsmask i ansiktet och sedan bad så snart Sommar med Ernst är slut.

Honungsmasken funkar kanon, prova! Rengör lite lätt med olja på bomullsrondell. Sedan smetar jag på kletig honung (välj eu-honung som har sina nyttigheter kvar) och låt sitta. Det rinner ju inte iväg utan sitter där den sitter. Sköljs lätt bort med varm och våt tvättlapp. Gör så gott!

Vill man få in ännu fler nyttigheter blandar man i kakao också, eller till och med yoghurt, kakao och olja. Går itne att göra direkt fel. Nu är det reklampaus och dags att kladda på. Om det blir med eller utan kakao har jag inte bestämt än!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Bad, honungsmask, te, choklad, Sommar med ernst

 1. Sara
  26 augusti, 2010 at 21:40 (12 år ago)

  eu honung? En honung producerad inom EU eller? JAg gillar verkligen dina inlägg om hår och hud, det inspirerar mig till att lägga om familjens hudvårdsvanor. Du använder inte Bodyshops grejer heller? Jag läste att du kör utan schampo, är det även utan balsam och med bara naturliga råvaror?

 2. Hanna
  27 augusti, 2010 at 12:51 (12 år ago)

  Ja, producerad inom EU. Den på bilden är 50/50 och det får väl duga så länge.

 3. Hanna
  27 augusti, 2010 at 12:53 (12 år ago)

  Oj, svarade ju inte på allt!

  Jo, jag använder bodyshops, det gör jag. Jag kör inte helt naturligt än, har tex en del handkrämer kvar och en och annan duschkräm som jag anävnder upp. Men allt jag köper nytt försöker jag köpa så bra som möjligt.

  Schampoo använder jag då och då, men alltid ett natruligt, tex urtekram aloe vera. Den har inte sls, mineraloljor eller silicon. Det samma gäller balsam. Där finns det många många vanliga balsam som inte innehåller dessa ämnen, men även en del som gör det och de köper jag inte.

Leave a Reply