Bad och burgare

 

 hellmanns_chilli_sguezzy_small

Sicken skön dag vi haft. Uppe i ottan var jag, eftersom jag vaknade av Norias dröm vid halv 7 och insåg att solen faktiskt sken, precis som utlovat. Då gick det inte att somna om utan jag började fixa med matsäck istället. En dag vid badet kräver lite gott. Pastasallad, smörgåsar, muffins, melon, kaffe och saft. Och precis när allt var slut så öppnades glasskiosken 🙂 Vi fick sällskap av pappa också, jättekul!

När jag sedan kom hem var det bara att åka och handla. Vi hade bestämt oss för burgare och allt fanns hemma utom köttfärs. Jan fixade sedan en riktig goding till oss, som jag sedan slängde in som tävlingsbidrag på Hellmans Big Bad Burger. jag har varit testpilot, vilket jag skrev om förut. den jag valde då ingick dock nte i testet visade det sig, så jag bestämde mig för att köpa mig en ny. Valde den som väckte mest nyfikenhet, den med en hint av wasabi. Den var riktigt god i dressingen till pastasalladen och till hamburgaren. Blandade med creme fraiche, gurkmeja och koriander och det blev en hit!

Gå nu in och rösta på min burgare, och ställ upp med en egen 🙂 Jag döpte den så klart till det den var, en after beach burger 🙂 Vinner jag en ljusblå webergrill blir det grillparty här 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Bad och burgare

  1. Fröken M
    25 juli, 2012 at 19:30 (11 år ago)

    Klart jag röstar !! Wasabi lät spännande 🙂
    Och har du inre redan gjort det får du gärna lägga ett gilla på vårt bidrag i tanumstrands tävling ( länk finns i näst översta inlägget på min blogg ) 🙂
    Kram

Leave a Reply