Bad vid Borgis

Idag har vi varit vid Lännabadet, Borgis. det är nog det bästa badstället, trots allt. Långgrunt för barnen, brygga där de små kan bottna lätt.

Jag tog mig en rejäl simtur också. Så skönt i vattnet, och säkert bra för träningsvärken. Medan jag simmade tänka jag på allt jag var tacksam för. Att vädret var fint, att utsikten är underbar, att det finns sjöar man faktiskt kan och vågar bada i, att barnen var glada, att vi har jobb som gör att vi kan ta semester och slippa oroa för för att ha råd med bensinen till badet och att jag har en underbar man att åka och bada med.  

Köttfärsspetten gick hem. Bra det för jag har fler i kylen.

Man kan också konstatera att solskydd funkar. Idag smörjde jag in ryggen själv, eller vissa delar av den tydligen. Jag smorde in axlar och så långt ner jag nådde ovanifrån med spf 30 och så långt upp jag nådde nerifrån. Trodde jag tagit hela ryggen men uppenbart är jag inte så rörlig i armarna, för jag har ett parti mitt på ryggen som lyser rött. Så det blir nog en svla dusch och sedan mer aloe vera.

Solcremen till barnen är nästan slut och det verkar ju bli mer bad imorgon, så vi svängde in till Boländerna på väg hem. Vi skulle ändå lyxa till med lite badleksaker till barnen. Så jag hoppade in på Lindex och köpte ny solcreme. Swim&Play från Nivea. Nu hoppas jag att den är bra och lättapplicerad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply