26
maj
2010
maj
2010
Bakat
categories: Mat
Nu har jag ett litet lager av simit, ett turkiskt bröd med sesamfrön. Jag blev bjuden på dem av en kollega på en fredagsfika. Så fantastiskt goda, så jag ville prova själv. Hon översatte sitt recept (bra, för turkiska är jag inte så bra på!) och gav mig det igår och idag bakade jag dem. De smakar inte och ser inte ut som hennes. De är nog för tjocka, och inte fanns det svarta sesamfrön på city gross heller, men duger jättebra som förstaförsök. Jag tror jag ska bjuda på dem i samband med Norias födelsedagsfriande, med lite färskost kanske.
Morgan
10 oktober, 2011 at 12:49 (13 år ago)Kan man få receptet på dessa underbara bröd? fikonmarmelad är underbart till dem
carina
16 november, 2011 at 19:18 (13 år ago)hej
har du receptet? du får jätte gärna ge min mail till din vän så man kan få fler turkiska recept tack 🙂