Barncyklar, flickcyklar och pojkcyklar

Nu har jag hittat ännu en grej som stör mig. Varför lägger man ut en annons på en helt vanlig cykel och kallar den flickcykel? Är det inte upp till mig att avgöra? Vad gör att en cykel är till pojk eller flick, när inga cyklar i den storleken har en sådan ”herrram”, den där onödiga grejen som karlarna helst inte ska slå i pungen i?

Jag har idag hittat flera annonser, med vinröda, silvriga, svarta cyklar som är ”flickcyklar”. Bojkottar de cyklarna direkt, bara för att jag blir irriterad! Tänker nog svara på den röda cykeln som annonseras som barncykel, utan att nämna ord som tjej eller kille.

Nu tänker ni att jag kanske borde ha annat att irritera mig över och det har jag, tro mig! Har idag också irriterat mig över en annan, kanske onödig sak. Varför man fixar en fin fin flaska till sitt egna mineralvatten och har en särskrivning i etiketten. Var det ingen som såg det? Har tittat och läst och fudnerat över hur bubbel vatten i annat fall ska läsas ut, hjälp mig om du har svaret 🙂 Det finns mycket att fundera på. Idag är jag annars inte ett dugg irriterad, bara mest glad! Därför finns det tid att leta bland gömmorna och hitta saker att fundera över….. Vad funderar du över idag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply