Barnfri tid på stan

Jag och Jan har varit på stan, utan barnen. Jag chansade helt enkelt och smsade mamma och frågade om de var kvar i stan. Det var de! Mamma är rätt flexibel av sig och styrde om planer lite och tog barnen en stund. De fick haka på deras ärenden lite för att det skulle bli möjligt, så de har varit till blodgivningen och till Willys.

Vi käkade en snabbsushi och gick lite på stan, drack en kaffe och glodde lite på folk. Käkade en makron (eller hur man nu bör stava det, sett massor av stavningar) också, lustiga små kakor. Första gången jag smakade men måste nog ge mig på att baka sådan, så söta ju!

Jag hittade inget till mig själv med handlade lite på halva reapriset på Kappahl till barnen.

Skönt att gå och strosa lite på egen hand. Tyvärr är jag lite fundersam över min höft. Jag har fått så ont i höften de senaste gångerna jag gått en längre bit. Vet inte om det är i benet egentligen, mer i muskeln runt. Är man så gammal att man ska få problem med sådant redan…..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply