Barngymnastik

20130913-201618.jpg

20130913-201629.jpg

I onsdags började Norias gympa igen, som hon längtat. Hon är väldigt energisk just nu och söker mycket fysisk aktivitet. Hon klarar av att sitta still, och det är kanske just för att hon ser till att röra av sig när chansen finns. varje dag vi hämtar hittar vi henne i klätterställningen, som fortfarande är ny och spännande. Idag var det armgång som gällde 🙂

Första gympatillfället fick vi vara med och det gick ju bra. Det enda svåra är tillfällena när jag tycker ledarna ska säga till dotra mi och itne gör det. Hon började liksom busa, fnissa mer är nödvändigt ett tag när de skulle ligga på golvet! Svårt att sitta bredvid, lite för långt bort och tycka att ni är en ”skärpning” passande 🙂 men å andra sidan hade de då varit igång i 45 minuter, så inte så konstigt heller.

Noria gympar i smidiga kläder, tshirt med stretch och byxor som täcker knäna för alla påknä-grejer. Och hon är behkväm och möjd med det. Inget tjat om ryschpysch tack och lov. Vet inte hur många gånger jag insåg att barns kläder där hämmar dem. Om att inte vilja ligga på rygg och lyfta benen ”för att trosorna syns”, eller när barn behöver hjälp för att allt tyll/kjoltyg knölar.

På fötterna har hon just nu mockasiner. Jag fattade att de inte skulle ha skor, men jag tycker govlet är både för kallt och för skitigt för att vara barnfota som det stod i infobrevet. Men hon blev så varm i mockasinerna och de knölade lite vid anklarna. Jag skulle nu vilja hitta sådana där gymnastiktofflor som man brukar hitta på vanliga barnavdelningar, fast i skinn. Någon som vet vad de heter och var sådana kan hittas? Gärna på nätet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply