Barnloppis på Fyris park

IMG_9614 (Large)

Hela familjen for iväg på barnloppis mitt på dagen. Lång lång kö med köpsugna människor. Jag tror inte att det varit barnloppis sedan före jul, och jag själv blev glad när jag igår kom på att det ju var dags.

Ett varv gick vi ihop, sedan satte sig Jan och barnen och fikade medan jag rusade vidare. Jag köpte ett gäng jeans till Vilmer för en tia styck, utan hål på knäna och med ställbar midja. Sedan hittade jag ett nästintill oanvänt allvädersset från Lindex i passande storlek till i vår för 50 kr för både jacka och byxa, som hittat.

legobionicle och en utklädningsklänning för en tjuga styck också, nöjda barn 🙂

Det är ju verkligen köparens marknad där. Det svämmar ju över av fina kvalitetskläder. Vet inte hur många polarnjackor jag såg, kavatkängor, tretorn, everest, didriksson. Framförallt för barn upp till 104 finns det mängder av pengar att spara. Sedan blir det glesare, så att jag hittade så pass mycket till Vilmer idag var kanon. jag ahr inte köpt mång apar nya brallor till honom sedan jag upptäckte Fyris park. Jag köper på mig av sådant som är vettigt i storlekarna före helt enkelt. Det jag ville hitta mest hittade jag dock inte. Hans fodrade gummistövlar gick sönder, och jag har nog inga på lager…..fast innan jag köper nya får jag väl gå upp och rota.

Nu är det minecraft, lördagsgodis och lugn och ro som gäller en stund. och så ska jag göra mig en omelett, eftersom jag inte ätit sedan frukost och börjar bli liiite stingslig! Klockan är ju ändå snart 15.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply