Barnmenyn på Viking Line

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 Vilken härlig upplevelse det blev för Vilmer idag. Han fick förbereda ihop med Michael Björklund. De gick runt lite i köket och tog sig en sista titt på rätterna. Under tiden fick jag och Noria tillsammans med Lovis familj en kopp kaffe och ett wienerbröd.

Sedan kom gästerna, journalister och bloggare. Vilmer presenterade sin rätt, vad de skulle bjudas på till förrätt. De pratade en stund och sedan började de servera. Så himla stor och stolt han såg ut när han bar ut tallrikar och serverade så fint från sidan. Han kom ihåg att säga smaklig måltid eller i alla fall varsågod här och där! Inte så nervös, tappade inget heller.

Maten smakade kanon. Det kommer att finnas 10 olika rätter på barnmenyn under sommaren, de 10 vinnarnas rätter, så även barnen får en lyxig trerätters.

Ville Viking kom och tog med sig barnen en stund och sedan var stunden slut. Vi var där totalt 3 timmar. Det blev en promenad tillbaka till tåget, nöjda och glada. Så trevliga människor allihop, som fick Vilmer att känna sig trygg. Han fick mycket beröm från Eleonora som är informationschef och från Michael, Vilmers nya favvokock!

Vi har också fått höra lite om nyheterna inför sommaren och hur aktiviteterna för barn ser ut på de olika fartygen, mycket skoj som väntar. det kommer att se lite olika ut, men vissa saker finns på samtliga båtar. Vi är lite sugna på en tur till Åbo med Grace, den har barnen aldrig åkt.

Här kan du läsa pressreleasen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply