Bärplockning och kramar i Vilan

Efter lunch och efter att pappa åkt hem for vi iväg till Vilan för att plocka bär och fika hos barnens farmor och farfar. Jag har nu en burk röda vinbär och en burk svarta vinbär med hem + att jag fick två burkar med frysta svarta vinbär med mig av Kerstin. Jag ska ta och fundera på vad jag ska göra med mina bär, man kanske itne ska göra smoothies av alla!? Förslag någon?

____________________________________________________________________________________

Barnen hade mysigt med farmor också. När jag kom in från bärplockningen satt de och lekte med en ”skatt” de hittat, gamla halsband i en låtsassilverask. de hade ryska dockor också, och det intresserade barnen mycket. Framför allt Vilmer plockade i och ur. Han hade sådana när han var lite, som jag köpt i Bulgarien. De var en av hans favoritleksaker när han var ca 1 1/2.

____________________________________________________________________________________

Noria var mycket kramig och gosig. Hon har varit extra kramig någon vecka så där, och idag fick både morfar och farmor sin beskärda del. Jag tror att barnen uppskattade mycket att få sitta och gosa sådär med fina farmor! Hon har så många spännande idéer, grejer, samtalsämne, böcker….och gott fika!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply