BEET IT sport och hemmapressade juicer

20140618-092654.jpg

Idag är det sommarlov! Vi börjar med sen frukost och sommarlovsmorgon. Massor av juice har jag pressat också, eftersom jag tänkt testa att klara mig på det (+ en bar som jag fått av Bodystore för att testa) fram till middagen. Funkar det kanske det blir några hela detoxdagar 🙂 Men just ikväll vill jag jogga så för mig behövs middag.

Dagens frukostjuice gjorde på rödbeta, apelsin, selleri och ett äpple. Sedan hade jag i MSM och lite vetegräs och skakade om. Jag har chlorella, korngräs och vetegräs hemma, samt några blandningar t ex supergreens, amazing grass och green mix från Leader. Jag varvar dem lite, och bjuder hej vilt! Just nu har Bodystore 15% på alla ordinarie priser, med andra ord på flera av sakerna jag precis nämnde. Kolla här.

Jag öppnade Beet it-baren nu och tog 1/4 ungefär, resten sparar jag och tar resten innan träningen. Den var god! Alldeles röd 🙂 Smakade mer havre än rödbeta, mjuk i konsistensen och lite nötig smak. En bar innehåller 235 kalorier, 35 g kolhydrater. 0,4g nitrat. Passar bra 1-2 timmar före träning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply