Besök hos kiropraktorn

Jag passade på att boka in ett besök hos kiropraktorn nu när jag är ledig. Det har hjälpt mig så mycket förut, när jag hade besvär med knäna. Den behandling och de tips jag fick då gjorde att problemen verkligen minskade i knäna. Och för varje gång han har knäckt min rygg lite har smärtorna och stelheten minskat en tid efter.

Jag fick också en bra förklaring till vad han tror att det är och det är INTE diskbråck, vilket är lättande. Jag kan inte förklara med egna ord vad han sa men jag förstod i alla fall. Det kan ha uppkommit då jag gjorde illa ryggen på hotellet jag jobbade på när jag var 20. Tung belastning fick lite av gelén i mitten att läcka ut, typ. Lamellerna i mitten lite skadade, typ. Stelnat till där och påverkar min rörelseförmåga. Därför funkar jag bra om jag bara får ”komma runt” det stela och onda, vilket gör att jag kan löpträna och gymma, men knappt ta på mig skorna. Fortsätta med stabilitetsträning bara, men också be om en röntgen.

Fyra ordentliga knäck fick han till i alla fall och idag är jag mer rörlig än igår. Bara att fortsätta unna sig detta då och då!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply