Beställt ring

Idag har jag varit och beställt en ring! Jag har pratat om att gå in och prova länge men inte kommit till skott. Jag visste att Camilla jobbade idag och tänkte då passa på eftersom jag nog inte skulle våga sitta och vela så hemskt om det inte vore med någon jag känner. Dessutom vet jag att hennes tips skulle bli riktade till mig personligen.

Jag fick en god kaffe i deras fina nya butik, och provade sedan ett gäng ringar och lyckades faktiskt välja. Det blir ringen på bilden, fast i vitt guld. Den ska in mellan förlovningsringen och vigselringen den 5e augusti när det är vår femte bröllopsdag.

Tills dess ska jag se till att få till fina naglar. Inga ringar är vackra om naglarna är nedbitna och nagelbanden såriga.

Apropå ringar, låg en stund nu och tittade prins Alberts bröllop. Alltid lite vackert att titta på, även om det där med Monaco och deras livstil där är långt från mig och mitt sätt att tänka. Jag vet helt enkelt inte om jag tycker det känns helt äkta. Undrar vad den ringen kostade, med tanke på att bara klänningen har 40000 swarovskikristaller. Jag kan inget om kristaller, men det lät dyrt det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply