Björksav med steviadroppar

IMG_2103

Jag gillar björkvatten, men har aldrig kommit mig för att tappa egen dryck. Men idag kom en kollega med en flaska att bjuda på. Förvånansvärt få intresserade sig, vilket gjorde att det blev mycket till mig. Jättekul! Jag skulle nämligen få ta med mig resten. Så jag hade nog en liter i alla fall med mig hem.

Jag har idag druckit och druckit, allt möjligt. Två flaskor Vitamin well, björkvatten, vatten… Just nu väntar jag på att barnen ska komma hem från skoldisco så att vi kan se Letś dance ihop. Jag sitter och sippar på ett glas björksav med lite pressad citron och Stevia Drops citronsmak från Nutri-Nick så länge. Det förhöjde smaken ytterligare. Jag tror att resten av mitt björkvatten får intas imorgon till frukost ihop med något vettigt!

Om man inte vill ut och tappa en björk kan man köpa färdig på flaska. Till exempel Birk Björkvatten är jättegott! Just nu är de på kampanj hos Bodystore, som dessutom har fri frakt….. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply