Bli min träningskompis

Än så länge känner jag ingen som tränar på MyTraining. Känner igen gör jag ju, eftersom det så klart lockat en del Årsta/Slavsta-folk, men ingen jag umgås med. Därför blev jag lite glad åt att se att MyTraining har en tävling där man kan vinna ett årskort. Det vore ju superkul om någon av mina vänner, grannar eller bloggläsare gick och vann 🙂

När jag väl tränar gör jag det gärna själv. Jag står helst i min egen lilla värld på löpbandet och har lurar i öronen i gymmet. Men till och från är ju kul, att basta ihop någongång och att stanna kvar och ta en kaffe tillsammans. Det bjuds på kaffe på gymmet och jag ser många sitta kvar och ta en kopp, men det gör man ju kanske inte direkt själv…

Så kom igen nu, tävla!! Gilla MyTraining på facebook och klicka dig vidare. Man ska skicka in sin bästa träningsbild. Tänker du tävla? Har du redan skickat in?

Jag var till gymmet igår, direkt efter jobbet, men min planering innan var kass. Jag hade bara raggsockor på fötterna igår, och det är inte skönt att springa i raggsockor i gympadojorna så jag har skavsår idag. Sedan hade jag glömt sport-bh och vattenflaska också… Men en halvtimme totalt på löpbandet och en runda i Milon blev det i alla fall 🙂 Min plan är att ta mig dit tisdag och torsdag direkt efter jobbet, eftersom man och barn redan är hemma då. Sedan lördag och/eller söndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply