Bodystore på Allt för Hälsan

Idag började Allt för Hälsan i Stockholm. På lördag är det min tur att åka, och jag ser mycket fram emot det. Jättekul att Teres ska dit samma dag, och jag hoppas att vi hinner ses över en fika eller göra sällskap när mitt uppdrag är över.

Jag ska stå i Bodystores monter, som jag tror blir välbesökt 🙂 Jag ska där vara med och dema LUBfoods sortiment, bland annat Nutri-Nick, Nourish, SweetLeaf, Nim´s fruktchips. Sedan kommer det finnas möjlighet att handla även Helhetshälsas produkter.

Är du sugen på mässan? Hör av dig om du har planer på att åka 🙂

Sedan tycker jag att du ska in och rösta på dina favoriter i Bodystores omröstning, Bodystore awards. Kanske är du som jag, som provat en del och har lätt för att hitta mina favoriter i omröstningen. Som tack för hjälpen får man 50 kr att handla för.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Bodystore på Allt för Hälsan

  1. Teres
    7 november, 2013 at 22:59 (10 år ago)

    Längtar som en galning efter att få åka på mässa och få en tjej dag med massa snacka och härliga måbra upplevelser.
    Kram

Leave a Reply