Bok i badet

Gideons ring

Söndagskvällar är rätt sköna, tycker jag. Man ska inte ägna sig åt att tänka att det är slut på veckan, få jobbångest eller liknande utan man ska dra ut på helgen så länge det går. Man ska äta gott, mysa, fika, läsa och kolla på Solsidan 🙂

Jag har nu klivit upp ur badet, där jag legat och lyssnat på nya boken. Den sista, eller förhoppningsvis den senaste, i Hammarbyserien av Carin Gerhardsen.  Gideons ring. Jag tycker de tidigare böckerna varit mycket bra och blev glad när bokbussen fick tag i den här åt mig i måndags. De kryper sig innanför huden på en de här historierna. Jag påminns om hur skört livet är och hur mycket det egentlgien finns att oroa sig över vad gäller barnen.

Familjen har precis kommit hem. En glad Vilmer med några nya simmärken efter sista tillfället på Nybörjare 2. Han får nu kliva upp på nästa nivå, och den här gången valde vi måndagar, så det blir simskola imorgon igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply