Bokläsning i loungen

IMG_9021 (Large)

Började dagen i loungen, tidigt som tusan. Före kl 6 låg jag där ute, under fleecefilten och läste min ut min bok, Själakistan. Bra bok som handlar om Marstrand. Där i krokarna har jag min vän Pia, som arbetar på ön. Jag har varit ut dit flera gånger, med henne så klart. Jag tycker om att läsa böcker som handlar om platser där jag varit 🙂 Pia berättade idag på facebook att hon gått en guidad tur med författaren, Ann Rosman här i dagarna- blev lite avis 🙂

Där avslutar vi också dagen, i alla fall barnens dag. Det blev en lång lässtund, eftersom vi ville läsa ut boken.

Vi läste om katten Fräs och barnen är sugna på att läsa mer om honom. Mycket fint skrivna böcker. Jag gillar när handlingen är enkel att förstå och miljöerna tydliga så det går att spela upp filmer i huvudet, som vi brukar säga. Samtidigt hade boken ett mycket fint språk, där det inte alltid användes de lättaste orden, utan ovanligare synonymer och nya uttryck. Jag tror vi ska titta efter de andra böckerna om Fräs på bibblan, men också böckerna om Puzzle av samma författare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply