Boo Boo Buddy

För ett tag sedan fick jag hem ett par Boo Boo Buddies till barnen. De kom från bodystore där de går att köpa. Just nu såg jag att man fick med sig en sådan om man köper en kartong Picky Kids med omega-3. Den yoghurttabletten har vi haft hemma förut, ett enkelt sätt att få i barnen lite extra omega-3. De smakade, enligt barnen, gott.

En Boo Boo Buddy är en liten och platt geléfylld plastfigur. Den förvaras i frysen och kan sedan användas när barnen gjort sig illa och kyla det som gör ont. Passar också bra tex vid feber eller brännskador. De mjuknade ganska snabbt också, vilket var kanon då de går lätt att forma så man kommer åt exakt det som ska kylas. En isbit är inte lika lättanvänd och när den smälter blir det vatten som läcker och far omkring.

Idag fick vi användning av den för första gången. Noria klämde insidan av handen på en påsklämma! Ett ordentligt märke och alldeles rött och klämt. Hon ville gärna ha sin Buddy på och sa att det var skönt. Lite psykologiskt också så klart, precis som plåster kan ta bort allt ont 🙂

Morfar var med och tröstade också. han kan nog allt om smärta han. Många många procents brännskador har han, brutit näsan och armen, halvt skurit av sig pekfingertoppen m.m.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply