Box från Bodystore

20140710-170558-61558146.jpg

Jag fick en trevlig box från Bodystore igår, med saker jag plockade med mig till stranden idag. En förpackning med Acapulcoco och Raw Protein Bar från Superfruit. Båda dessa produkter är just nu på kampanj och alltså nedsatta i pris.

Vad brukar du ha med till stranden? Vi har alltid något enkelt som pannkakor, pastasallad och/eller mackor. Vatten och massor med kaffe. Sedan brukar jag slänga ner något nytt, något jag vill testa eller helt enkelt unna mig, som någon bar eller god dryck som man inte hinkar i sig dagligen.

I boxen fanns det också annat spännande, för bakning. Men det är närmare 30 grader idag och då bakar jag inte. Svalare väder är på gång så då blir det kul att testa något nytt. Fiber bakblandning från Urtekram närmare bestämt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply