Bra erbjudande på Steviadrops och Sweet Drops

http://www.bodystore.com/3/sv/kampanjer/helgens-klipp

Detta erbjudande måste bli ett eget inlägg 🙂 Och så vill jag passa på att påminna om tävlingen jag har där du kan vinna nya steviadrops från Nutri-Nick. Det inlägget hittar du här.

Jag har precis druckit en smoothie sötad med just stevia. Det blev liksom inte mycket fredagsmiddag här hemma. Vilmer är hos en kompis och äter middag där. Noria var ute och lekte och blev inbjuden på middag hos en granne. Jan är på ingång nu och jag ska snart iväg och curla med jobbet. Så en smoothie blir fint till middag 🙂

Jag passade på att skicka med några påsar med Rootfruit dit också, och smsade en text om att jag är buzzador 🙂 Noria tyckte chipsen med parmesan och den med rödbeta/palsternacka/potatis passade fint till maten hon skulle få där 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply