Bra solskydd till barnen

Nu gassar solen om dagarna, och jag känner att den tagit i ansiktet på mig. Barnen är också rosiga om kinderna. Jag är rätt skraj för solen, samtidigt som jag älskar den. Jag har helt enkelt känslig hud, rödlätt och fräknig som jag är. Och jag tänkte hålla mig frisk ett stort antal år till. Sedan handlar det ju om barnen också, som kan ha ärvt min hud. Båda har börjat få små leverfläckar här och var. De ska också klara sig väldigt mycket längre än mig. Det är tydligen antalet gånger man bränner sig som kan vara avgörande, så det gäller att hålla sig från det. Strålarna blir starkare här i Sverige har jag fattat.

Samtidigt är det så himla mycket skräp i solskydden att de sig kan skada de också. Så det gäller att hitta bra saker och hoppas att de faktiskt är bra också. Förra året körde vi så naturligt och ekologiskt vi kunde, och klarade oss från att bränna oss också.

Green peoples solskydd gillade vi. Kanske blir det den i år också. Har du andra tips på bra märken till mig och barnen? Så här i början av säsongen känns ansiktet viktigast, och då vore det kanon med något som går bra att applicera snabbt, innan avfärd till skola och förskola. Typ rolla runt lite, ungefär som ett cerat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply