Brödmix från LCHF-klubbens goodiebag

IMG_0561 (Large)

Nu är jag tillbaka i gamla morgontider igen, vaknar kl 6 och kan inte somna om. Jag låg först och tittade lite på instagram över bilder taggade med sådant jag själv gjorde igår 🙂

Men sedan gav jag upp och gick upp. Då slog det mig att jag så klart skulle passa på att göra brödet som låg i goodiebagen från igår. Jag har ätit yttest lite bröd de senaste två veckorna. Jag följer ju inte LCHF rakt av, än, men har successivt dragit ner mer och mer på kolhydraterna igen nu efter sommaren.

Brödmix heter brödet och ger 1 g kolhydrater per skiva. Det är fritt från jäst, mjölk, socker och gluten. Det innehåller en påse som blandas med 3 dl vatten och sedan gräddas i den form som följer med. 70 minuter i ugn.

Brödet var verkligen jättegott, speciellt nu när det var alldeles nybakat och varmt. Smör på blev fint det, och så lufttorkad skinka och ägg till, liksom en kopp kaffe.

I och med att allt kommer med i förpackningen och det enda som behövs är vatten och ugn är det säkert en bra idé att ta med på resor också.

Himlen är klarblå och hoppet är stort om ännu en fin sommardag. Idag väntas kalas hos en av gatans flickor. Det är också cirkusskola på Gränby, kanske hinner vi med bägge. Bakluckeloppas på Ulva finns ju också, men man kan inte maxa ännu en dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply