Bröllop idag!

”Det blir en la di da da dagens lång bröllopsfest….”

Och barnen är friska och har sovit hela natten. Jag själv somnade strax efter första reklamen i Let´s dance, vilket jag förstod, så redan innan sa jag till Jan att låta mig sova. Vaknade 23.10 och flyttade in i sängen, kollade lite på TV och somnade om och sov till 6.30. Då vaknade Noria. Skönt!

Nu har jag varit vaken en timme och hunnit med ett långbad. Citron- och sockerpeeling i ansiktet, olivolja- och rårörsockerpeeling till kroppen och lertvätt av hela kroppen. Nu ska jag unna mig att smörja in hela kroppen med jojobaolja. Jag har varit väldigt slarvig med att smörjan in kroppen, trots att det faktiskt kliat en del de senaste dagarna. Och ska man på bröllop får man unna sig det bästa. Och se till att man gör det också. Risken för mig är att jag ägnar mig mer åt annat, typ barnen, och inser att jag åker iväg utan vare sig parfym, rouge och läppstift, typ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Bröllop idag!

  1. Elin
    5 mars, 2011 at 08:35 (13 år ago)

    Fasen va rätt du har! Jag hade tänkte hinna städa, tvätta och fixa på fm – men jag tar en långdusch och sen lägger mig framför skidorna istället 🙂

  2. Bröllopsboken
    9 mars, 2011 at 10:32 (13 år ago)

    Ibland är det en prestation bara att ta sig till bröllopet.;-)

Leave a Reply