Brutal träningsvärk

 Jag fick sådan galen träningsvärk efter träningspasset med Lofsan att det nästan var outhärdligt. Jag vaknade två nätter i rad, bara av att jag liksom låg på rumpan 🙂 Det tog bra och nu, idag tisdag, känns det okej igen. Jag känner träningsvärken men kan röra mig vettigt och kunde träna igen…!

Jag och Noria åkte till gymmet och träffade Frida och Måns där. Noria ville få ihop en timme gym (eller snarare hopp på låda, romerska ringar mm) till sin Ånga på-läxa den här veckan. Och Noria, den lilla hoppetossan hoppar numera högre än vad jag vågar testa. Jag testade lite sådana övningar som vi gjorde i lördags, men inte lika fullt ös. Det är ändå flera lopp inbokade den kommande veckan, så benen måste få vila lite.

Jag har förbrukat mycket liniment de senaste dagarna. Jag gillar ormsalvan, som man fick efter Vårmilens målgång. Den är ekologisk och inte så stark. Passar fint att liksom smeta in efter dusch mm. Linnex liniment får man vara lite noggrannare med, ett drag för mycket bränner saftigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Brutal träningsvärk

  1. Days by Johanna
    17 maj, 2016 at 19:51 (8 år ago)

    Inget kul med en sådan träningsvärk så man inte ens kan ligga 🙁 Skönt den släppt lite.

    Ibland önskar man att man var lika modig och våglig som barn är

Leave a Reply