Buzzador för Bifiform Balance

Idag kom mitt första paket från Buzzador. Jag blev utvald till kampanjen Bifiform balance och har nu fått en låda med tabletter. Bifiform balance är ett kosttillskott med mjölksyra. Dessa ska lugna en orolig och uppblåstt mage. Man tar en tuggtablett varje dag i samband med måltid i 14 dagar. Efter två veckor brukar tabletternas höga koncentration av mjölksyrabakterier ha balanserat en irriterad tarmflora.

Jag vet att både mamma och Carro ska få chans att prova dessa av mig. De har större besvär än jag. Börjar man höra sig för tror jag att det är många som skulle må bättre av mjölksyrabakterier. Vi ger ju barnen det, nu ska jag se till att ta själv också.

Är du också sugen på att bli en Buzzador, så du har chans att prova nya produkter och tjänster och kunna ge feedback till tillverkaren!  Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Hanna F)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply