Buzzador för Dove-balsam

Jag har varit buzzador en tid. Man får då chans att prova olika produkter eller tjänster och dela med sig till sina vänner. Man väljer själv vad man skulle vilja prova och så hoppas man att man kommer med i just den kampanjen. Hittills har jag buzzat lovefilm, bifiform och Pepsodent white now.

Idag var jag och hämtade ut en låda med Dove intense care. Det är ett intensivbalsam och inpackning i ett och sägs kunna bygga upp hårstrået inifrån och innehåller också ett serum för att ge näring.

Jag har inte använt produkter med silikon på väldigt länge. Jag ska ge det en chans ett tag. Kanske slipper jag det negativa med det, om jag fortsätter att tvätta håret lika sällan som jag gör nu. Om jag märker att det byggs upp ett lager på hårstråt, som blir svårt att tvätta bort, så slutar jag igen.

Min första spontana reaktion är att det luktar ljuvligt om hela lådan. Jag lockas av den, det kan jag inte komma ifrån! Jag har också ett gäng mindre flaskor att dela med mig av. Någon som är sugen att prova kanske ?

Vill du också bli buzzador, och få chans att prova sådant som intresserar dig. https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Hanna F ” target=”_blank”>Läs mer och anmäl dig här. Man förbinder sig inte till något, utan anmäler sig frivilligt till kampanjer som dyker upp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply