Buzzador för Rootfruit

IMG_0328

Igår hämtade jag ut en jättelåda med chips. Det bästa med det är ju att jag inte ska äta allt själv, utan dela med mig och det har jag redan gjort 🙂 Anledningen till att lådan kom är att jag ska vara buzzador för Rootfruit.

Jag tog med mig till jobbet och bjöd på samt skickade med provpåsar hem lagom till fredagsmyset.

Jag äter inte ofta chips. Här är det hemmapoppade popcorn som gäller. Visserligen högt GI men naturligt, utan transfetter och smakförstärkare. Och det gäller faktiskt chipsen också. Innehållslistan är inte lång och man känner igen det som står där, bra!

Ingen glutamat eller maltodextrin, inga konstgjorda ämnen. Exklusiva chips med god smak, lagom stora påsar mm. Passar till fest 🙂 Och fredagsmys! Trevlig helg på er!

Sugen på att bli buzzador? Hör av dig så skickar jag en inbjudan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply