Buzzar Bifiform med en tävling

Ordnade en liten tävling på jobbet idag. Jag kollade runt lite om intresset för Bifiform och berättade lite om Buzzador. Sedan tog jag upp anmälningar och lottade ut en förpackning Bifiform.

Det var ju skoj, jag gillar att lotta ut saker så jag ger mig på att lotta ut en här också. Jag kommer att välja ut en av er, mot att ni berättar om något som gör din mage glad! Och då behöver du inte hålla dig till det nyttiga, utan något som får magen att spinna ordentligt. Bonus om du tipsar om ett recept eller något annat som kan inspirera mig eller andra som läser. Du som vinner måste sedan åta dig att faktiskt prova produkten och höra av dig till mig innan den 20 april, då du berättar vad du tycker. Tävlingen är kort, så slå till direkt. Avslutas redan på söndag vid matnatt till måndag, så att vinnaren har tid att prova innan den 20 april. Länka gärna från facebook eller blogg, men det är inget måste alls.

Bifiform kan lugna en orolig mage och  balansera en irriterad tarmflora. Den innehåller de välstuderade mjölksyrabakterierna LGG och BB-12. Det är en probiotikatablett som smakar hallon/apelsin. Du tar en om dagen i samband med måltid.

Tycker du om att prova saker kan Buzzador vara något för dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments on Buzzar Bifiform med en tävling

 1. Jannica
  24 mars, 2011 at 17:26 (13 år ago)

  Kul tävling 🙂 Jag har haft problem med magen, svårt att få igång den av någon dum anledning eller så går den igång för mkt. Jag tycker det är superbra med lite psylliumfrön tillsammans med vatten. Det sätter igång magen ordentligt. Eller havregrynsgröt fast med hälften kuskakli, det är billigt och finns att köpa på ica, tror det kostar endast 5 :- då får man en bra start på morgonen, magen sätts igång och känns magen bra så känns hela dagen bra 🙂

 2. Anders
  24 mars, 2011 at 22:55 (13 år ago)

  Jag vill va me. Haft problem me magen länge och börjar undra om det e ibs. Kanske kan bifiform hjälpa. Hoppas jag får chansen att testa. Ha De!

 3. ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG
  26 mars, 2011 at 06:47 (13 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar. Just nu är det inget som får min mage glad. Efter en hemsk förstoppning i januari har det bränt och gjort ont i magen, skitjobbigt. Ett tag funkade lactulos (skitäckligt men magen började samarbeta) men inte ens det är speciellt effektivt längre.

  Hoppas jag får vara med ändå, trots att jag inte har något bra tips.

  Har länkat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/march/bifiform-273.html

 4. Elin
  27 mars, 2011 at 08:44 (13 år ago)

  Jag vill vara med! Mitt tips:
  Både jag och min mage mår bättre sedan jag börjar dagen med mild lättyougurt blandat med keso (och gärna med hallon eller blåbär i, beroende på vilken sorts bär magen behöver just för stunden). / Elin

 5. leopardia
  27 mars, 2011 at 15:04 (13 år ago)

  Ojoj, något som gör min mage go’ är en smarrig tapas-tallrik och ett gott glas rött vin. Jag såg helt nyligen att konsum säljer tapastallrikar i olika tappningar. Dyrt, men ack så smidigt och ack så gott. Sen får man ju fylla på lite själv med bröd och olivolja och lite skinka. Och just det, honungsmelon, viktigt tillbehör till den lufttorkade Serranoskinkan. Mumma mumma!
  Och jo, jag testar gärna bifiform.

 6. Tovis
  27 mars, 2011 at 15:31 (13 år ago)

  Jag är jättegärna med, har nästan jämt en orolig mage så det skulle verkligen vara intressant att pröva!!

  har genom åren lärt mig vad som gör min mage lite extra glad, och yoghurt brukar faktiskt funka nästan jämt. Känns lent och härligt både i munnen och i ”kistan” 😉
  Kramar

 7. Ylva
  27 mars, 2011 at 20:56 (13 år ago)

  Är också med och tävlar.

  Mitt bästa tips är att ta promenader, är riktigt skön motion som får igång kroppen och magen, samtidigt som man inte anstränger eller stressar upp sig för mycket.

  Hoppas nu på tur!

Leave a Reply