Byter bok, nu blir det Johan Theorin

Skumtimmen (pocket)

Nu har jag läst klart Mari Jungstedts ”Den farliga leken” och tyckte den var mycket bra. Lagom spännande och perfekt att ha i lurarna. Den handlar bland annat om anorexia och om modetidningar, ett intressant ämne. Jag är så glad att man tagit sig förbi de tuffa åren, då utseendet var betydligt viktigare än nu. Nu håller jag igen och börjar träna för att jag inser att jag blir äldre. Skelettet ska hålla, jag vill inte få onödigt ont osv. Det handlar inte lika mycket om utseendet och att kunna komma i bikinin. Jag köper bikini efter formen helt enkelt 🙂 Nu gäller det att jobba på barnens självkänsla också, att de ska ta sig igenom livet med känslan av att de har fina egenskaper som gör att de kommer att gå långt. Det ska inte hänga på Vilmers långa ögonfransar eller Norias lockar i håret, utan på att de vågar träffa nya människor, är empatiska mm. Ingen lätt uppgift, livet är tufft!

Nu byter jag ö, från Gotland i Anna Jansson och Mari Jungstedts böcker till Öland. Jag har precis börjat på Johan Theorins första, Skumtimmen. Jag har hört mycket bra om dem och hoppas det stämmer.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply