Cake in a Cup

Igår hade Noria liten middag här för farmor och farfar, mormor och mostermanda. Det var en trevlig stund. Jag bestämde mig för att göra en enkel laxrätt, en gammal favorit. Hel sida lax, täckt med creme fraiche, fetaost, citronolivolja och torkade kryddor. pressad potatis till och en sås med grädde och vitt vin. Det gick hem!

I år köpte jag faktiskt en tårta. Det hör inte till vanligheterna, vill alltid ha hembakat. Men så blev det. Noria var med och valde och blev nöjd. Men då är det lite osäkert hur mycket socker det är i och farfar är ju diabetiker. Han fick istället en egen efterrätt, en Cake i a cup, som jag tror att han gillade för hela tog slut. En klick jordgubbskvarg, utan tillsatt socker. Jag har en kvar hemma, men tror att jag ska se till att ha fler hemma till nästa middagstillfälle, om vi andra äter sötad efterrätt.

Noria är så glad åt sina presenter. Hon fick strumpor, en Siggebok och bio+kondis av farmor och farfar. Hon fick en bikini som hon älskar av mormor och ett bidrag till VIP på MSP av Amanda. Prima!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply