Chiapudding med cacao nibs

IMG_2457

Jag passade på att göra lite extra när jag gjorde barnens kvällssmoothie igår. Smoothien drygades ut med cacao nibs och chiafrön och så var frukosten förberedd.

1 banan
1 msk solroslecitin
2 dl mandeldryck
1 kapsel camu camu
3 msk cacao nibs
3 msk chiafrön

Jag mixade allt utom chiafröna först. Sedan rörde jag ner chiafröna och ställde i kylen. Rörde om några gånger under kvällen och lät sedan stå under natten.

Jag följer Leader nutrition på Facebook och såg häromdagen att de  delar ut smakprover till några ”gillare” under september. Jag kommenterade och fick veta att jag skulle få prova. Jättekul! Det kom ett jättefint paket igår. Jag får nog anledning att återkomma till innehållet vid fler tillfällen. Men just idag var det alltså Raw cacao nibs som öppnades och testades. Det är rätt gott att mumsa som det är, men passar jättebra i efterrätter och smoothies tycker jag, liksom i chiapudding 🙂 Leader nutrition finns att handla på flera webshoppar liksom t ex Life. Hos Bodystore (som ju brukar vara mitt förstahandsval bland webshopar) kostar en förpackning 99 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply