Chlorella från Helhetshälsa

S4N-chlorella-jan14

Chlorella är en alg som innehåller många näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Den  innehåller betakaroten och är en bra källa till folsyra, vilket rekommenderas extra för de som vill bli är precis blivit gravida för fostrets utvecklings skull.

Chlorella har bra egenskaper för att avgifta kroppen, och passar alltså riktigt bra som detox så här efter jul 🙂 Det är helt enkelt så att kemikalier, tungmetaller och gifter binds av chlorellan och försvinner ut med kroppsvätskorna.

Proteinhalten är 60 %.

I min burk finns det 100g som räcker till 37 portioner om man tar dagsdosen 1 tsk. Men det går att öka på mängden om man vill ha en utrensande effekt. Den finns också i kapslar och dem är det just nu specialpris på.

Jag har provat en enkel shot med 1 tsk chlorella i lite juice nu på morgonen. Jag var mest nyfiken på smaken så jag valde att inte mixa med så mycket annat. Det smakar bra, går absolut att få i sig utan några som helst problem och den blandade sig fint i vätskan. Nu ska jag göra ordning ett prov till en kollega som jag vet är nyfiken på den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply