Chocolate and love på Alla svärmödrars dag

20141027-202811-73691193.jpg

Idag är det Alla svärmödrars dag, och det måste man ju uppmärksamma 🙂

Jag smsade svärmor under dagen men sedan slutade det med att vi tog en kvällstur dit också. Martin och grabbarna var där också så det kändes kul att barnen fick träffa kusinerna en stund. Svärmor fick en chokladkaka från Chocolate and love, Biofood. Jag vet att hon uppskattar fin choklad och kan konsten att ta en bit och njuta av den. Det är ett tidigt minne från henne faktiskt, när hon vid sjösättning tog upp några rutor ur aluminiumfolie. På den tiden åt jag annorlunda än idag, kunde klämma en mjölkchokladkaka på stående fot och blev lite förvånad över hur man kunde bli nöjd av en (1!) ruta 🙂

Hoppas chokladen ska smaka, kära svärmor! Mitt allra första minne av dig var när vi efter några veckors dejtande åkte över för att hälsa (med mammas bil efter att Jan träffat mamma för första gången också). Jag visste då att du var nybliven pensionerad psykolog. Samma dag hade jag läst att nagelbitning var första tecknet, typ, på psykisk instabilitet, och jag var lite rädd att du skulle se mina nedbitna kart och ställa en diagnos på mig 🙂 Jag tycker mycket om dig, mer tolerant person vet jag inte om jag känner. Du försöker alltid se det bästa i alla, dömer inte och du är en person jag kan visa mina brister för. Du är en klok och kreativ kvinna och jag trivs i ditt sällskap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply