Chokladbollar med björksocker och agave

20140416-125549.jpg

Häromdagen slängde jag ihop några chokladbollar De sista på fatet åt vi upp idag på altanen när Frida och pojkarna kom förbi och lekte och drack kaffe. Jösses, så solen gassade 🙂 Ansiktet är insmort, men tror jag missade bröstkorgen!

100 gram smör
1/2 dl björksocker
3 msk agavesirap
3 dl havregryn
3 msk kakao
1/2 dl kokos

Smält smöret och agavesirapen och låt puttra liten stund innan du blandar i resten. Ställ kallt ca 1 timme innan du rullar bollar. Ca 25 stycken.

Eftersom jag provade mig fram till receptet själv, tänkte jag också passa på att lägga in det på Middagshjälpen. Jag har inte varit aktiv där på ett tag, men hoppas att poängshoppen snart uppdateras så i väntan på det kan jag försöka få några poäng på chokladbollarna 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply