Chokladbollar med lucuma och agavesirap på chokladbollens dag

chokladbollar

Idag är det chokladbollens dag, och nog ska vi se till att äta chokladbollar. Sist jag beställde från Bodystore stoppade jag ner lucumapulver i varukorgen också, eftersom jag blev så nyfiken 🙂 Det använde jag tillsammans med agavesirap som sötning i chokladbollarna idag. Istället för havregryn använde jag rätt naturlig och skapligt nyttig müsli. Vi har en plåtburk för sådant som alltid blir över i påsarna.

25 g smör
0.5 dl kokosfett
3 dl müsli
1 msk kallt kaffe
3 msk kakao
1 tsk lucumapulver
1 msk agavesirap

kokos att rulla i

Det blev 18 stycken ganska stora chokladbollar, några till ikväll och några till imorgon 🙂

Eftersom det är ett recept jag knåpade ihop själv just nu passar jag på att tipsa på Middagshjälpen också. Är du medlem där?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply