Chokladbollar med Sukrin gold och carob

IMG_1964

Ikväll börjar Gladiatorerna. Det är ett måste i det här huset. Ett program som brukar sätta fart på barnen också, så yogamattan tas fram ifall det ska brottas eller så.

Vi brukar göra något ”gladiatorgott”. Det ska vara något hemmafixat, något som smakar gott som lördagsgott men har några nyttiga val. Ikväll var vi sugna på chokladbollar och jag ville att de skulle vara så lika klassiska chokladbollar som möjligt den här gången så vi hoppade över nötter och dadlar mm. Istället var jag sugen på att prova lite nya produkter. I veckan kom min beställning från Bodystore där jag handlat Carob. I veckan kom också ett paket från Nutri-Nick och där i fanns en förpackning med Sukrin gold. Sukrin är jag redan van vid och uppskattar men goldvarianten var ny för mig.

Jag har provsmakat en. Gott! Hoppas att barnen också gillar dem 🙂

50 gram smör
2 msk kokosfett
3 msk kakao
1.5 msk carob
1 krm vaniljpulver
1 msk kallt kaffe
ca 4 dl havregryn
3 msk sukrin gold
kokos att rulla i

(vi hade bara kokosflingor hemma som vi smulade, gick fint det med!)

 

Kom ihåg dina 15% hos Bodystore, som också säljer Sukrin. Koden är HANNA15, följ gärna länken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply