Chokladfudge med chili, lchf

IMG_0589.JPG

Lakritsfudgen tog slut häromdagen. Det gick ett gäng på julafton och ett gäng när Martin och killarna var här häromdagen. Han äter lchf och uppskattade dem. Nu ville jag prova en annan variant med sting i och gjorde med de chiliflingor från Urtekram som jag har hemma. De är så där lagom starka.

3 dl grädde
75 gram smör
3 msk sukrin
3 msk raw kakaopulver
6 droppar Nutri-Nick steviadroppar hallon
2 krm chiliflingor + lite extra efter kokning

Smält smör. Häll på grädde. Medan detta puttrar är det bara att vispa ner resten och låta sjuda ca 20 minuter. Häll sedan upp i form, (min är ca 15 x 20 cm) med plastfolie. Ställ kallt. Förvara kallt och skär upp lagom mängd till varje serveringstillfälle.

Jag ska ta mig en bit eller två nu, med en kopp kaffe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply