Cirkus och LCHF-loppet

20140721-154629-56789011.jpg

En härlig tradition i juli är när cirkusen kommer och ställer upp sina tält precis vid svärföräldrarnas hus. Farmor bjuder barnbarnen varje år och igår var det dags. Den här gången gick hon själv med 5 av barnbarnen så vi fick lite egentid också. Inte nog med att hon hade barnen, hon hade lämnat oss med en god fisksoppa och vitt vin 🙂 Tusen tack, Kerstin!

Vi satt i kvällsvärmen ihop med svärfar och Jans bror och pratade mat och träning! Han sprang LCHF-loppet förra året, då när jag demade med SweetLeaf och Nutri-Nick. I år är jag sugen på att springa eftersom det är väldigt vackert där på Djurgården och för att det är många kul sponsorer att gå runt och besöka. Just nu käkar jag inte LCHF men försöker liksom alltid hålla nere kolhydraterna, vilket betyder att många måltider ändå håller LCHF. I augusti blir det sedan mer av den varan skulle jag tro, framförallt om jag ska springa loppet. Det vore roligt att kolla hur väl jag skulle klara att springa 5 km på lchf-kost

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply