Color me Rad

Nu har jag och mamma sprungit! Det var väl ett gäng personer över 30, men annars kändes det som en studentskiva eller ett after beach på Ibiza 🙂 Inte mig emot. Lite galenskap är nyttigt. Tackar Festis för startplatserna. Festis var där och bjöd på sparkling festis i flera smaker.

Jag sprang med mamma i 3 km ungefär. Vi sprang genom färgstationerna och drog i oss stora mängder färgat ”mjöl”. Sedan sprang jag sista kilometrarna (eller snarare 1.6 för det var inte fullt 5 km långt) själv i lite högre tempo. Janne och Ann, Jan och barnen stod på läktaren och såg oss springa som hästar på Solvallabanan, i lutning.

Därefter gick vi bort till Janne där vi käkade lunch hela gänget. Amanda och Herman slöt upp också, mycket trevligt!

Nu är vi tillbaka i stan igen. Jag tog bara en dusch hos Janne så nu ska jag ta ett långt bad, för att få bort färgen från hårbotten.

Önskar dig en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply