Cykeltur till Viltvattnet

20130716-174944.jpg

I morse sprang jag en liten runda. Det var varmt men gick ganska bra. Jag sprang förbi hallonstället och konstaterade att jag var sugen på en skogspromenad med familjen, lite som en rätt tvär kontrast till Legoland.

Efter lunch skjutsade jag pappa från Ackis till hans bil som stod parkerad hos Carro. Han skulle in på kontroll igår och blev inlagd. Ingen fara, men flimmer, som han inte direkt känner. Nu blir det utprovning av nya mediciner igen. Han bestämde sig för att stanna till hos oss på väg hem och vi slog oss ner med en kopp kaffe och en mandelbulle 🙂 Gott med hembakat faktiskt, efter att ha varit på resa en vecka.

När pappa åkt och Vilmer lekt en stund med en kompis cyklade vi upp till Viltvattnet, första gången i år. Det första vi såg var en svart orm som slingrade över den soliga grusgången. Sedan såg vi två döda näbbmöss och massor med blåbär. Vi plockade en liten burk full, till efterrätten. Nu är det nästan så jag hoppas att det kommer regn, så svampen har en chans. det var riktigt torrt i skogen.

Nu är vi hemma, grillen är redo, det vita vinet är blandat med White tiger och ungarna hoppar på Almas studsmatta som några dagar står på vår gräsmatta innan den ska till hennes farfar.

Det är skönt att vara hemma, men samtidigt börjar jag fundera på vad vi ska göra här näst. Vi har inga större planer gjorda, inget inbokat men har 3.5 vecka kvar tillsammans alla 4.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply