Dagen i bilder

Tar till mig av de kommentarer jag fått i tävlingsfrågan. Det har tipsats om fler bilder , även bilder på mig, mer under familjelivet osv. Jag tänkte därför då och då ha små ”jippon” för mig, typ teman. Jag tror jag startar på lördag. ”En bild i timmen”. Alltså minst en bild på vad vi gör varje timme, från morgon till kväll. Sista bilden föreställer själva uppläggandet av inlägget och bilderna. (Alltså hamnar alla bilder i ett inlägg ”dagen i bilder”, man kan ju inte sitta göra ett nytt inlägg i timmen.)  Utmanar er andra och frågar:

Någon som vill haka på och göra detsamma i sin blogg!?

Av dem som hakar på lottar jag ut ännu en gåvobox från Cliniderm! Skriv en kommentar här under om du deltar. Skriv i din blogg att du ställer upp i en utmaning hos mig, gärna med länk, så har du chans att få en liten clinidermbox sedan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Dagen i bilder

 1. Kiki
  24 februari, 2011 at 18:56 (13 år ago)

  En bild i timmen har jag haft i tankarna ett tag.
  Såg det i en blogg för ett tag sen. Blev lite inspirerad då 😀
  Bilder är alltid kul =)

 2. Becky - Mamma till Cassandra
  24 februari, 2011 at 19:01 (13 år ago)

  Hmm, det tål att tänkas på 😛 Kanske man skulle göra, hade ju faktiskt varit en rolig grej att göra 🙂

Leave a Reply