Dagens lucka- probioplex

Foto: Grattis Anette Carlsson som vann en AlgOmega3 i gårdagens lucka!</p><br /><br />
<p>Ny chans att vinna AlgOmega3 finns i helgens luckor! I dagens lucka intervjuar vi Hanna Fornhem som pratar klimatsmart, lärande i vardagen och lottar ut sin Helhetshälsafavorit Probioplex!</p><br /><br />
<p>https://www.facebook.com/helhetshalsa/photos/a.179975075418024.45619.179936898755175/739754966106696/?type=1&theater

 

Idag, 10 december, är det probioplex som lottas ut i Helhetshälsas julkalender. Till dagens lucka är det jag som har intervjuats, så jag blir extra glad om jag får se några bloggläsare bland de tävlande. Intervjun är lite längre, men det jag sa om probioplex är detta:

– Hur ska jag kunna välja?! Jag använder Helhetshälsas produkter ofta och en del ingår i min dagliga kost. Men måste jag välja en tar jag nog ändå den första Helhetshälsaprodukt vi provade och som funnits i vårt skafferi sedan dess. Probioplex. Jag kan räkna på ett finger hur många gånger barnen varit sjuka i år. Den är lätt att använda. Bara att svälja hel eller strö ner i gröten/yoghurten/smoothien. 

Jag använder gärna Helhetshälsas produkter för deras renhets skull, för att de är svensktillverkade, utan tillsatser och att det är ett klimatsmart företag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply