Dagens projekt, halsbandshängare

Länge har jag irriterat mig på att det bara är kaos i mina smyckeslådor. Allt trasslar! Och inte kan jag på kort varsel hitta ett specifikt smycke heller. Jan knåpade ihop någon mycket praktiskt åt mig. En bräda, med hål och plugg i, som satts upp ovanför spegeln i förrådet, där jag har smink och smycken.

Nu hittade jag en del smycken som jag glömt bort att jag hade, och påmindes om smycken som jag verkligen gillar.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Dagens projekt, halsbandshängare

  1. Anna, granne
    31 juli, 2011 at 20:17 (13 år ago)

    Smart, skulle behöva nåt liknande fast för armband…

  2. Annika Martinell
    2 augusti, 2011 at 16:52 (13 år ago)

    Smart och snyggt, får man beställa en ;-)? Skulle jag också behöva! Hoppas du mår bättre i munnen och att du kan njuta av denna underbara sommar. Jag tycker man njuter max dagarna innan man börjar jobba igen!

Leave a Reply