Dags för Baby Foot och pannacotta med SweetLeaf

20130531-202621.jpg

Den här fredagen har jag längtat efter. Det har varit en intensiv vecka, och jag börjar bli sliten. Jag har hållt ihop bra under året, inga direkta dippar alls, men klart vissa saker sliter. Inte elverna direkt, det är andra saker som påverkar mer.

Idag har vi haft Lilla OS, då jag varit ute nästa hela tiden. Mycket bra dag, men klart trött sedan. Jag åkte dock hem i skaplig tid, tänkte att jag nog gör ett bättre jobb på söndag kväll än där på fredagseftermiddagen.

Vi åt middag ut. Kycklingklubbor, en av barnens favorit. Till det matvetesallad med fetaost och spröda blad direkt från planteringen i sandlådan. Currysås och gott, vitt mousserande vin.

När vi kom hem hämtade Noria posten. Får upp hoppet när hon ropar ”Mamma, det är ett tjockt brev till dig”. Det lät lovande! Det var ett paket från Bodystore som ko, och i låg en förpackning Baby Foot och en salva från Kneipp mot förhårdnader . Jag ska köra Baby Foot nu faktiskt, medan vi tittar på Let´s dance. 2 timmar ska de sitta på och det är bra för mig att hålla mig still så länge, att tvingas ner i soffan så att säga.

Innan jag sätter på sockorna på fötterna ska jag hämta pannacottan som stått och stelnat i kylen. Pannacotta gjord på 3 dl grädde, 6 droppar SweetLeaf berry och lite färsk vaniljstång + 1 tsk gelatinpulver. Till det varma hallon som fått koka lite med stevia också.

Tillägg: pannacottan blev jättegod. Inget socker alls, inga konstiga bismaker av stevia- bara gott! Barnen gillar det också 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Dags för Baby Foot och pannacotta med SweetLeaf

 1. Jessica
  31 maj, 2013 at 20:36 (10 år ago)

  Denna pannacotta ska jag definitivt testa när jag fått hem mina droppar! 🙂
  Lyxigt med bebisfotbehandling… Och nyttigt att sitta lite still. 🙂
  Kram

1Pingbacks & Trackbacks on Dags för Baby Foot och pannacotta med SweetLeaf


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply