Dags för belöning från Helhetshälsa, Magnesium 200 kapslar

Nu är snart januari slut och årets kortaste, men kanske svåraste löpmånad, är här. Februari är ofta både kall och den månad då många är förkylda eller har sjuka barn. Här gäller det att motivera sig lite extra. Hur bra är man inte om man klarar utmaningen just nu under februari. Håll i, håll ut!! När februari är slut får en av er som redan är med i utmaningen, eller hoppar på utmaningen nu, en burk med MagnesiumOptimal 200 kapslar från Helhetshälsa. Läs mer om produkten här.

Magnesium är en viktigt antioxidant för de som tränar, då det är en betydande beståndsdel för musklerna och benstommen. Magnesiumbrist är ett av de vanligaste mineralbriterna. Det kan bero på att maten nu för tiden ofta är så att raffinerat att magnesiumhalten sjunkit. Läs gärna mer på Kurera.

Självklart innehåller dessa kapslar magnesiumcitrat och inte magnesiumoxid, (som är svår för kroppen att tillgodogöra sig). Den är svensktillverkat och utan onödiga tillsatser. butikspriset är ca 239 kr

Så, hur gör man för att visa sitt intresse att få en burk hemskickad? Möjligheterna är många, välj och vraka:

 • Om du är eller blir medlem i facebooksgruppen ”Min mil denna vecka” kan du någon gång skriva att du gärna vill visa ditt intresse genom att typ skriva ”testar gärna Helhetshälsas magnesium” eller något sådant.
 • Om du taggar dina inlägg på Instagram med #minmildennavecka kan du lägga till @hanna_fornhem så tar jag det som ett tecken på att du är intresserad. Lägg till #helhetshälsa om du vill.
 • Du får gärna dela detta inlägg på Facebook. Då behöver du nog skriva det i en kommentar så att jag vet.

Och vill du köpa en direkt påminner jag om att du får 10% på alla Helhetshälsas produkter hos Shopping4net om du anger koden hannahelhetshälsa

Lycka till !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Dags för belöning från Helhetshälsa, Magnesium 200 kapslar

 1. Solbritt Ilkert
  31 januari, 2017 at 10:20 (7 år ago)

  Har aldrig ätit Magnesium så det vore toppen att få prova på det och se om jag blir bättre i ben och armar.

 2. Barbro Larsson
  31 januari, 2017 at 13:30 (7 år ago)

  Är ute på motionsdans 2 gånger i veckan och kommer ofta hem med kramp i vaderna. Fick veta av en kavaljer att jag skulle äta magnesium för att slippa smärtan så är dags för mig att testa men har 8 mil till närmaste apotek så har inte hunnit handla än så vore kul om jag vann!

 3. Uno Lingemark
  31 januari, 2017 at 14:11 (7 år ago)

  Magnesium godis och medicin, det kallar jag hälsa

 4. Uno Lingemark
  1 februari, 2017 at 08:59 (7 år ago)

  Magnesium en viktig start på dagen,
  liksom frukosten är för magen

Leave a Reply