Dansat kinectspelet Bollywood

your shape dlc Your Shape has new Bollywood & New Years DLC

Jösses, det var inte lätt. Jag har inte de där Bollywood-rörelserna i kroppen. Höfterna rör sig åt fel håll fast jag talar om för de att göra annorlunda. Men blev ändå trött. Jättetrött! Det tog på ljumskar och i magen, plus armarna med allt flaxande. Vi köpte hem det till Kinecten. Smart sätt, bara handla med Microsoftpoäng rakt ner, på något vis som jag inte fattar. Lagligt i alla fall. Kopplat till Your shape, så mina resultat samlas på samma ställe. Perfekt upplagt också, med lätt först, svårare och snabbare sedan. Med grön prick som lyser när man gör rätt, beröm hela tiden man gör rätt, kalorier som räknas m.m.

Jag ska försöka göra det lite då och då, eftersom jag misstänker att man kan lära sig. Det är så olika vanliga aerobics och step-övningar och alltså helt nytt för mig. Och tränar man lite sådant här hemma, så kanske man vågar sig i väg på tex afro och sådant sedan. Jan var så diplomatisk så, skrattade inte, utan menade att det ju ser toksvårt ut. Men visst, han busvisslade inte åt mina höftrullningar direkt heller 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply