Deep cleansing oil från Nea of Sweden

Deep Cleansing Oil<br>

Min rengöringskräm är slut och då ska jag passa på att prova något nytt. Deep cleansing oil från Nea of Sweden. Den finns bland annat att köpa på Bodystore, för 159 kr.

Det är en rengöringsolja, som ska ta bort smink och andra orenheter. En halv tesked olja värms i händerna och masseras in lätt i huden innan man tvättar bort med vatten eller med bomull. Den kan också användas till djuprengöring, i stil med OCM genom att man öppnar upp porerna med varm handduk, låter oljan ligger på 5-10 minuter och tvättar sedan bort.

Den kan alltså användas dagligen eller då och då när man vill djuprengöra. Det känns som om den kommer att räcka ett tag, när det går åt så lite i taget.

Super med pumpflaska, så man inte behöver drälla med kladdiga fingrar. Den gjorde verkligen rent. Gnodde inte bara runt med sminket utan löste upp. När jag tvättade med vatten försvann mycket olja. Den olja som finns kvar får sitta och göra nytta! Min hud brukar tycka att olja är bra, brukar inte få finnar eller så av det- inte mer än av annat i alla fall. Riktigt varma dagar skippar jag dock olja, då jag upplever att det kan bli lite glansigt. Denna olja används bäst på kvällen.

100% naturlig, 99% EKO, solrosolja, ricinolja, rosmarin antioxidant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply